Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Τα Κομμένα Λουλούδια ήταν η αφορμή μονάχα για μια σειρά ταξιδιών και συνατήσεων με αναγνώστες από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους και φίλους του βιβλίου. Από τις φωτογραφίες που μου έστειλαν επέλεξα αρκετές για τις μοιράζομαι μαζί σας.

ΦΛΩΡΙΝΑ-2/6/2011



Η υποδοχή που επεφύλαξε σε μένα και την Μαρία Τζιριτά, ο κ. Βασίλης Παπαγιάννης στο βιβλιοπωλείο του Η ΓΩΝΙΑ στη Φλώρινα ήταν όχι μόνο θερμή και φιλική αλλά και πολύ επαγγελματική.



Το βράδυ στο LINGOS HOTEL όπου έγινε η παρουσίαση των βιβλίων μας ,μας περίμενε μια κατάμεστη αίθουσα με 85-90 άτομα, οθόνη προβολής των βίντεο για τα βιβλία μας, μια πολύ ζεστή παρέα της Λέσχης Ανάγνωσης εργαστήριο Βενετία του Φ.Σ.Φ Αριστοτέλης, συνυπεύθυνοι από κοινού με τον κύριο Βασίλη για τον άρτιο προγραμματισμό και την οργάνωση της παρουσίασης, που μας άφησαν άφωνες. 
 Η ζεστασιά και η αγάπη που μας πρόσφεραν όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι κάτι που πάντα θα μείνει στην καρδιά μου.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-3/6/2001 INTO THE BAG


Την επόμενη μέρα μας περίμενε και πάλι μια εξίσου θερμή υποδοχή από τον κ. Κωνστανινίδη και την αδελφή του στο ομώνυμο βιβλιοπωλείο τους στην Παύλου Μελά όπου και εκεί η υποδοχή των αναγνωστών ήταν συγκινητική.


 Γενικά το ταξίδι στη Β. Ελλάδα θα μου μείνει αξέχαστο. Τις θερμές μου ευχαριστίες  τόσο στους οργανωτές, όσο και στους αναγνώστες μας που μας στήριξαν με την παρουσία και την αγάπη τους.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-17/6/2011



Ευχαριστώ τον κ. Κωνστάτο των βιβλιοπωλείων Παπασωτηρίου για την πραγματικά ζεστή υποδοχή στην πόλη της Καλαμάτας, την άρτια οργάνωση, τον επαγγελματισμό και τη φιλική του στάση.

 Έχει καταφέρει να μετατρέψει ένα συνηθισμένο γεγονός παρουσίασης βιβλίων σε μια πολιτιστική κίνηση που τιμά την πόλη του.
Μαζί με τη Ρένα Ρώσση Ζαίρη περάσαμε εξαιρετικά.




ΖΑΠΠΕΙΟ-28/5/2011
Υπογραφές βιβλίων στην έκθεση Ζαππείου


Από καρδιάς ευχαριστώ όλους τους αναγνώστες και φίλους που με στήριξαν με την παρουσία τους στο πρώτο μου βράδυ.


Υπογραφές βιβλίου στη Καισαριανή.-8/7/2011

Μαγευτική, δροσερή βραδιά στο Πάρκο του Άη Γιάννη, κάτω από τα δέντρα με τον κόσμο να απολαμβάνει τη βόλτα του συνδυάζοντας την με τον απαραίτητο καφέ στην καφετέρια λίγο πιο πέρα και φυσικά το πέρασμα από τον τεράστιο πάγκο με τα βιβλία.



Η ιδιοκτήτρια κ. Βάσω Καχριμάνη, ιδιαίτερα πρόθυμη να ενημερώσει και να εξυπηρετήσει τους ενδιαφερόμενους, ακούραστη και φιλική.
 Συγκινητικές στιγμές που ξεχώρισα ιδιαίτερα εκείνο το υπέροχο βράδυ ήταν τα στιγμιότυπα που βλέπετε. Ένας ηλικιωμένος με έντονο ενδιαφέρον για βιβλία, αφού εξέτασε τα πάντα που εκτίθονταν, ζήτησε από τον συγγραφέα που φιλοξενείτο εκείνο το βράδυ που έτυχε να ήμουν εγώ, περίληψη και των έξη βιβλίων.
 Έφυγε ευχαριστημένος με δύο βιβλία που επέλεξε.




 Η δεύτερη σκηνή, που με άγγιξε βαθιά, ήταν η παρέα των παιδιών που ήθελαν να μάθουν τα πάντα για τα Κομμένα Λουλούδια και τα παιδιά που αναφέρονται στο βιβλίο και με κατέκλυσαν με ερωτήσεις.

 Είναι ενθαρρυντικό να βλέπεις παιδιά τόσο νεαρής ηλικίας να δείχνουν ενδιαφέρον για το διάβασμα βιβλίων. Το τυπωμένο χαρτί καλά κρατεί ακόμα και πιστεύω ότι η μέρα που θα αντικατασταθεί από το ηλεκτρονικό βιβλίο αργεί ακόμα.

Παγκράτι, παρουσίαση βιβλιοπωλείο «ΤΟ ΘΕΜΑ»-13/7/2011



Μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις! Με ξάφνιασε η προσέλευση του κόσμου, η ζωντάνια και το ενδιαφέρον τους. Ο περιορισμένος για τον αριθμό τους χώρος δεν τους εμπόδισε, ούτε τους μείωσε τη προσοχή στα ακούσματα, αναφέρθησαν σε προηγούμενα βιβλία, σκάλισαν βαθιά με τις ερωτήσεις τους και ήταν αθρόα η προσέλευση για υπογραφές. Το όνειρο κάθε συγγραφέα!



Τα εύσημα ανήκουν στις κυρίες Θεώνη Μωραΐτη και Μαρία Ρούσσου για την οργάνωση, που φρόντισαν να καλύψουν την παρουσίαση και με μικρόφωνα που βοηθούσαν και όσους βρίσκονταν μαζεμένοι στο πεζοδρόμιο και στην είσοδο να παρακολουθήσουν την παρουσίαση, καρέκλες για όλους, αναψυκτικά και αμέριστη προσωπική προσοχή για τον κάθε ένας τους.
 Το προσωπικό επίσης το ίδιο εξυπηρετικοί και πλήρως κατατοπισμένοι για το έργο του εκάστοτε φιλοξενούμενου συγγραφέα, ήταν ακούραστοι και εξίσου φιλικοί.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους για την εξαίρετη βραδιά!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου